Košík prolamovaný 11cm - cibulák 10145
Kód: 1381Související produkty

Talířové hodiny k zavěšení z cibuláku. Originál český cibulák z Dubí.Průměr: 27 cm Váha: 800 g

Talířové hodiny k zavěšení z cibuláku. Originál český cibulák z Dubí. Průměr: 27 cm Váha: 740 g

Hodiny Vlasta mini z cibuláku. Originál český cibulák z Dubí. Výška: 12,6 cm Šířka: 8 cm Hloubka:...

Talířové hodiny k zavěšení z cibuláku. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 24 cm Váha:620 g
Detailní popis produktu
Díky vypalovací teplotě a způsobu dekorace, která je na porcelán aplikována speciální technologií pod glazurou, můžete tento výrobek používat pro ohřev v mikrovlnné troubě i jej mýt v myčce nádobí. Glazura je tenký průhledný povlak na povrchu porcelánu. Cibuláková dekorace se z výrobku nikdy nesmyje.
Výrobek je originál cibulák. Výrobce Český porcelán Dubí, jediný výrobce originál cibuláku u nás.
Současná ochranná známka - bývá umístěna na každém výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cibulákové prolamované mísy a talíře |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Délka: | 11 cm |
Hmotnost: | 100 g |
Položka byla vyprodána… |

Mísa pětihranná prolamovaná cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr:24 cm

Košík prolamovaný cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Délka: 24 cm Váha: 460 g

Mísa Aida prořezávaná cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 20 cm Váha: 440 g

Talíř prolamovaný cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 24 cm Váha: 450 g

Mísa kulatá prolamovaná cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 18 cm

Talíř prolamovaný cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 18 cm Váha: 250 g

Košík prolamovaný cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Délka: 18,5 cm Váha: 260 g

Mísa Pětihranná cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 19 cm

Talíř závěsný reliéfní výroční cibulák pro rok 2023. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 18 cm.

Mísa Aida prořezávaná cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 32 cm Váha: 1390 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.