Mísa pětihranná prolamovaná na dort. noze - cibulák 70162
Kód: 1412Související produkty

Hodiny Vlasta mini z cibuláku. Originál český cibulák z Dubí. Výška: 12,6 cm Šířka: 8 cm Hloubka:...

Talířové hodiny k zavěšení z cibuláku. Originál český cibulák z Dubí.Průměr: 27 cm Váha: 800 g

Talířové hodiny k zavěšení z cibuláku. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 24 cm Váha:620 g

Talířové hodiny k zavěšení z cibuláku. Originál český cibulák z Dubí. Průměr: 27 cm Váha: 740 g
Detailní popis produktu
Glazura je tenký průhledný povlak na povrchu porcelánu. Cibuláková dekorace se z výrobku nikdy nesmyje.
Výrobek není vhodný do mikrovlnné trouby a myčky nádobí protože obsahuje lepené části.
Výrobek je originál cibulák. Výrobce Český porcelán Dubí, jediný výrobce originál cibuláku u nás.
Současná ochranná známka - bývá umístěna na každém výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cibulákové prolamované mísy a talíře |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Průměr: | 24 cm |
Hmotnost: | 950 g |
Položka byla vyprodána… |

Košík prolamovaný cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Délka: 24 cm Váha: 460 g

Košík prolamovaný cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Délka: 21 cm Váha: 320 g

Košík prolamovaný cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Délka: 18,5 cm Váha: 260 g

Mísa pětihranná prolamovaná cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr:24 cm

Talíř závěsný reliéfní výroční cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 18 cm Váha: 290 g

Talíř závěsný reliéfní výroční cibulák pro rok 2023. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 18 cm.

Talíř prolamovaný cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 27 cm Váha: 660 g

Talíř prolamovaný cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 24 cm Váha: 450 g

Mísa kulatá prolamovaná cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 18 cm

Mísa Pětihranná cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 19 cm

Mísa Aida prořezávaná cibulák. Originál český porcelán z Dubí. Průměr: 20 cm Váha: 440 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.