Osobní údaje

Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení.


Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely vedení uživatelského účtu a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu.

Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může: požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení, požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.


RYCHLOST

Zboží odesíláme ihned po objednání. Možnost výměny zboží do 14 dnů.

SPOLEHLIVOST

Zaručujeme Vám, že zboží přijde nepoškozené a perfektně zabalené.

TRADICE

Výhoda kamenné prodejny s tradicí od roku 1995 s osobním odběrem zboží.

POUKAZY

Nevíte jaký dárek vybrat? Dárkové poukazy v několika cenových relacích.

Blog Bohemia Crystal
Proč je to Cibulák?

Proč je to Cibulák?

pctechnet 22/02/2018 0
CIBULOVÝ VZOR Tento vzor vychází ze znázornění a spojení stylizovaných rostlinných motivů na pozadí východoasijské filozofie, ale s přizpůsobením evro...
Číst více...
Péče o sklo

Péče o sklo

pctechnet 15/04/2017 0
PÉČE O SKLOV našem e-shopu Vám nabízíme jak hladké sklo např. Crystalite Bohemia, tak sklo broušené českými mistri brusiči. Dále sklo s nižším, nebo...
Číst více...
Péče o šperky

Péče o šperky

pctechnet 15/04/2017 0
PÉČE O ŠPERKYProdáváme výrobky české firmy Preciosa, jednoho z nejvýznamělších výrobců v oboru sklářství a bižuterie v Česku. Kvalita křišťálu vynik...
Číst více...
Péče o porcelán

Péče o porcelán

pctechnet 15/04/2017 0
PÉČE O PORCELÁNProdáváme výhradně český porcelán vyrobený v tuzemsku. Veškerý porcelán v našem e-shopu je zdravotně nezávadný a splňuje všechny plat...
Číst více...